9 Temmuz 2013 Salı

Temizlik uzmanı: Advanced System Care


Bilgisayarınızın işleyişini iyi hale getirmek, fazlalıklardan kurtulmak istiyorsanız piyasada bulunan birçok program kabaca işinizi görebilir. Fakat bazı programlar diğerlerinden öndedir. Advanced System Care programı da bunlardan biridir. 20'den fazla işlevi ile zararlı yazılımları, gereksiz dosyaları, fazlalıkları, hataları, güvenlik ayarlarını ... düzenler ya da kaldırır. Hem de bunların hepsini ücretsiz sürümü ile yapar, daha profesyonel işlemleri yapmasını istiyorsanız "Pro" versiyonun satın almanız gerekmektedir. Bilgisayarınızda bu program ile temizlik yaptığınızda sorunlar kesin olarak düzelecek ya da bilgisayar hızlanacak diye birşey beklemeyin.



Bazen bu tür programlar tek başına yeterli olmayabilir. bunların yanında antivirüs, spyware ve malware programları ile de taratmak gerekebilir. Programın ücretsiz sürümünü aşağıdaki adresten indirebilirsiniz.http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.php

Programı kurduktan sonra ayarlar (aşağıdaki resimde üst sağdaki 3 çizgi ve bir üçgenden oluşan simge) bölümünden girip "verimlilik izleyici" ve "windows başlangıcında çalıştır" özelliklerini kapatırsanız belleğinizde yer kaplamamış olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder