22 Mayıs 2017 Pazartesi

Vestel V TAB 1041 Formatlama ve Kurulumu (Kocaeli Büyükşehir Tablet)

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 2016-2017 öğretim yılı için 6. sınıflara dağıttığı Vestel V TAB 1041 tabletin kurulumu, formatlama (fabrika ayarlarına döndürme ya da sıfırlama) ile ilgili bilgiler burada.
10.1" boyutlarında, 1.44-1.84 GHz işlemcisi, 4 GB DDR3 ram, 64 GB hafıza, 5 Mp kamerası ile orta ya da orta üst seviye sayılacak özelliklere sahip tableti kurmak için aşağıdaki resimli anlatımları aşama aşama gerçekleştirin.

 Yandaki fotoğrafta gördüğünüz gibi kırmızı oklar ile işaretlenen tutucu ve yuvalar dikkatli bir şekilde yaklaştırıp tablet ve klavye birbirine bağlanmalıdır. Burada mıknatıslar olduğundan birbirine yaklaştırınca hemen yapışacaktır zaten.



Tableti açma düğmesinden açtıktan kısa bir süre sonra yandaki ekran ile karşılacaksınız. Çıkan ekrandaki seçenekler bizler için uygundur ama değiştirmek isteyen olursa kutucuklara tıklayıp gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra "İleri" yazan yere tıklanıp bir sonraki aşamaya geçilir. sonraki aşamada çıkan şartlar "Kabul et" seçeneğine tıklanarak bir sonraki aşamaya geçilir. Bu işlemden sonra kablosuz ağ seçme seçenekleri karşımıza çıkar ve oradan kablosuz ağı seçip şifresini girdikten sonra kablosuz ağa bağlanmak için kısa bir süre bekleyecektir. Sonrasında "Hızlı Başlangıç Yapın" sayfası karşınıza çıkacaktır. Burada bazı ayarlar yapılabilir ama ben "Hızlı ayarları kullan" seçeneğini tıklayıp ilerlemenizi öneririm.

Bu kısımda tableti okul adına kuruyorsanız üstteki seçenek, öğrenci olarak kuruyorsanız alttaki seçenek işaretlenmelidir. Bu seçimi yaptıktan sonra "Yerel bir Active Directory alanına katılın tıklanarak" hesap kurmadan diğer aşamaya geçebilirsiniz.




Bu aşamada Windows kullanıcı adı belirlemeniz gerekmektedir. Kendi adınız, herhangi bir takma ad ya da kurum adı girdikten sonra isterseniz şifrede vererek "ileri" seçeneğine tıklayarak kurulumu bitirebilirsiniz. Şifre Windows'un açılışında karşınıza çıkar ve şifreyi girmeden Windows açılmaz. Bu yüzden unutmayacağınız bir şifre koyun gerek yoksa da şifre koymayın.

Şimdiki aşama tablet aktivasyon aşamasıdır. Bir yönetim paneli tarafından kontrol edilen tableti bu aktivasyonu yapmadan kullanamazsınız. Okulda tablet dağıtılırken sizlere bir kullanıcı adı ve şifre verilmiş olması gerekir. Öğrenciler için genelde ad ve soyadlardan bir kullanıcı adı verilmiş. Şifre ise 8 hanel bir sayıdır. Kurumlar için ve öğretmenler için ise farklı şifreler verilmiş. Bu kullanıcı adı ve şifreyi resimdeki gibi girdikten sonra "aktive et" yazan yere tıklanmalıdır. Eğer kullanıcı adı ve şifreyi doğru yazdıysanız, internet bağlantısı çalışıyor ve sistem de müsaitse kısa sürede aktive ediliyor. Fakat bazen yığılmalardan dolayı hemen aktive etmeyebilir. Bunun için ara sıra tekrar denemek gerekebilir. Bu konuda sabırlı olmanız gerekmektedir. Örneğin bir denediğiniz de 1-2 saat ya da 3-5 saat sonra tekrar denemeniz gerekebilir. Bu işlem sonunda aşağıdaki Windows masaüstü görüntüsü gelir ve tabletinizi kullanabilirsiniz.

Kurulum aşamasından sonra tableti kullanmaya başlayabilirsiniz. Fakat eminim kısa süre içinde tablete format atma yani fabrika ayarlarına döndürme sıfırlama isteyenler olacak. Kimi girdiği şifreyi unutacak kimi de kurduğu ve kurcaladığı programlardan dolayı tabletin çalışmasından memnun kalmayacak. Şimdi formatlama yani sıfırlama aşamalarından bahsedeyim. 

Vestel V TAB 1041 FORMATLAMA (Sıfırlama - Fabrika ayarlarına döndürme - Resetleme)

Tabletin şarjının tam olmasında fayda var. Çok az şarj varken formatlama işlemi yapmayınız. Sıfırlama esnasında şarjın bitmesi işlemin tamamlanmamasına ve tekrardan kurulum yapılmamasına neden olabilir. Bu durumda servise gönderilip yazılım yüklemesi yapılması gerekir.

Tablet yeniden başladığında hemen klavyeden F9 tuşuna basın ve sıfırlama ekranının çıkmasını bekleyin. Başlangıçta gecikme yapmadan F9 tuşuna birkaç defa da basabilirsiniz. Yandaki ekrandaki gibi "please wait" yazısı çıkacak ve biraz bekledikten sonra kurtarma seçenekleri çıkacak.



 Kurtarma bölümünde yanda gördüğünüz seçenekler karşınıza çıkar. Eğer bir USB bellekte kurtarma dosyalarınız var ise "Aygıt kullan" seçeneği seçilir. Ama fabrika ayarlarına dönmek yani tableti ilk aldığınız hale döndürmek için "Sorun Gider" seçeneği seçilir.







 Bu aşamada "Bu bilgisayarı sıfırla" seçeneği seçilir. Sonraki aşama olan aşağıdaki seçeneklere geçilir. Gelişmiş seçeneklerde Sistem Geri Yükleme, Sistem Görüntüsü Kurtarma, Başlangıç Onarma, Komut İstemi ve UEFI Yazılım ayarları vardır. Bu konuya konunun sonunda değineceğim.
 Bu aşamada eğer var olan dosyalarınızın kalmasını istiyor ve sadece Windows dosyalarının sıfırlanmasını istiyorsanız. "Dosyalarımı sakla" seçeneğinden gidilir. Her şeyi kaldırıp ilk aldığınız gibi tertemiz hale döndürmek istiyorsanız. "Her şeyi Kaldır" seçeneği seçilir. Sonra bu bilgisayarı sıfırla seçeneği çıkar ve burada Windows kullanıcı adı ya da adları görünür. İstediğiniz Windows adına tıklayıp sıfırlama işlemi için aşağıdaki seçenekler çıkar. Eğer Windows kullanıcısı çıkmazsa aşağıdaki seçenekler çıkar.
 Bu seçeneklerde "Yalnızca dosyalarımı kaldır" seçeneğini seçerseniz sizin dosyalarınız kaldırılarak sıfırlama işlemi yapılır. Ama tam temizlik istiyor ve direk fabrikadaki kurulumun karşınıza çıkmasını istiyorsanız "Sürücüyü tümüyle temizle" seçeneği seçilir. Yukarıdaki şarj uyarısını da dikkate alarak bu işlemin uzun süreceğini de göz önüne alın ve gerekirse tableti şarja takarak bu resetleme işlemini yapın.



Gelişmiş Seçeneklerin detayları;

Sıfırlama işleminde gelişmiş seçenekler daha profesyonel kullanıcılar içindir. Daha önceki bir zamanda sistem geri yükleme noktası oluşturulduysa. Sistemin o zamanki haline dönmek için "Sistem Geri Yükleme" seçeneği tıklanır.

Daha önceden bir sistem görüntüsü yani Windows yedeği oluşturulduysa o Windows yedeğini geri yüklemek için "Sistem Görüntüsü Kurtarma" seçeneği tıklanır.

Eğer Windows'un başlangıcında onarım yapmak isterseniz "Başlangıç onarma" seçeneği seçilir.

DOS sistemi olarak bilinen komut istemine girip komutlarla işlem yapmak için "Komut istemi" seçilir.

Gelişmiş BIOS ayarları olarak da bilinen UEFI sistemine geçip ayarları düzenlemek için UEFI Donanım Yazılımı Ayarları seçilir.

Bu arada tabletin bozulma ya da kırılma durumlarında servis ücretleri ve yetkili servis bilgilerine de aşağıdaki resimlerden ulaşabilirsiniz.


Bu arada bu tür bilgiler kutunun içinden çıkan kullanım kılavuzunda da var.
Tabletiniz hayırlı olsun, güle güle kullanın.

119 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. başka bir internette denemekte fayda var. cep telefonu üzerinden bağlantı ya da başka bir wi-fi ağı.

      Sil
    2. Merhaba ben kullanıcı adı ve şifreyi doğru giriyorum aktive et yazısı aktive olmuyor lütfen yardım edin

      Sil
    3. Aktivasyon kodunu unuttuysak nerden bulabiliriz bi daha????

      Sil
  2. tablete kendim usb ile windows 10 yükleyebilirmiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yükledim.. kullanıyorumm...
      Öncesinde driverlarin yedeğini alırsan hiç bir problem olmaxzz

      Sil
    2. Bilgisayar açılmıyor ve recovery silinmişti format attım dokunmatik çalışmıyor driverini bir türlü bulamadım.

      Sil
    3. kolay gelsin arkadaşlar elinde driver yedeği olan arkadaşlar varsa link atabilirler mi rica etsem henüz bu model için hiç bir veri bulunmuyor bende haricen win 10 yükledim yalnız sürücüleri ne yazık ki yok ilgilenirseniz çok sevinirim

      Sil
    4. Biraz geç kaldım ama olsun elbet biri kullanır:
      https://lnkload.com/2mpSn
      *(NOT:300 mb)*(Açılan gereksiz sayfaları kapatıp birkaç kez reklamı geçe tıklayın.)*

      Sil
    5. yardımcı olurmusunuz. tam yapamadım

      Sil
    6. Bana bi arkadas verdi ama ne sifreyi biliyoruz nede bisey yapabiliyoruz aktivasyon kodu istiyo onuda bilmiyolar napmam lazjm

      Sil
  3. Windows u nasıl etkinlestirecegiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuda servisi aradm otomatik etkinleştirme yapacak dedi.

      Sil
  4. Merhaba ; Hocam ben bu tablete Android 7.1.1 kurmak istiyorum. Bootable bir flash disk yapıp Android i çalıştırabiliyorum. Stabil olmuyor ve bazı driverlarını tanıtamadım. Örnegin ses açma kapama düğmeleri. kapatma tuşu ve bazı özellikleri stabil olmadı bu gibi Android driverları bulabilecegim bir web sitesi var mı? bilgi verebilirmisiniz. İyi günler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o yöntemi hiç denemedim ama Vestelin sitesinde belki diğer tabletler için olan sürücülerden uyan çıkar.

      Sil
    2. android kurdukran sonra driver nasıl kurabiliriz ki?

      Sil
  5. Tableti açmaya çalışırken Vestel yazısı çıkıyor ama sonra otomatikman tekrara kapanıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Formatlama yöntemi de iş görmüyorsa o zaman servis yolu görünmüştür.

      Sil
  6. Aktive etmeme ragmen aradan bir kac gün gectikten sonra tekrar aktivasyon istedi mevcut kullanici adi ve sifremi girdigimde bu kullanici baska bir tablet kayit edemez diye uyari veriyor. Tableti acamiyorum fikriniz varmi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O sorun kendiliğinden düzeliyor diye biliyorum. Düzelmezse fabrika ayarlarına döndürmek gerekebilir

      Sil
  7. sıfırlama işlemini yaptıktan sonra bilgisayarı açmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum
    ''bilgisayar beklenmedik şekilde yeniden başlatıldı veya beklenmeyen bir hatayla karşılaştı. Windows yüklemesi devam edemiyor.Windowsu yüklemek için bilgisayarı yeniden başlatmak üzere Tamam'ı tıklatın ve yüklemeyi yeniden başlatın''
    diye yazan bir hata veriyor , yeniden başlaya tıklıyon yine aynı ekran gene tıklıyon yine aynı ekran , pc ile haşır neşir biriyim dediklerini anlamıcak kadar cahil değilim kimileri bilmiyosun yanlış yaptın der diye yazma gereği duydum bunları , bu tablet düzemiyor önyüklemeyi onarmaya çalışıyorum olmuyor diğer gelişmiş seçenekleri deniyorum kurtarmak için olmuyor , kurtarma usb si ile kurtarmayı deneyeyim dedim internette hiç bir yerde yok bulamadım , sıfırlarken bu hatayı mutlaka bir çok kişi almıştır , servise vermekten başka çare yok sanırım bu durumda , teşekkürler kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet servis yolu görünmüş. Muhtemelen tablet içindeki kurtarma bölümündeki dosyalar zarar görmüş. Kolay gelsin.

      Sil
    2. Bootable bir flash disk hazırlayıp yeni bir kurulum yapabirsin

      Sil
  8. Merhaba, ürünü komple sıfıra yapıp usb ile Win10 yüklesek yine MDM devreye girer mi ? Aktive etme filan uğraşır mıyız ?

    YanıtlaSil
  9. Merhaba hiç denemedim ama bence mdm devreye girmez

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Devreye girmiyo fakat ses tuşu kapatma tusu tablet açıldığında işlem gormuyo
      Ses gelmiyo yüklü ses aygıtı yok diyo wifi ise kablolu wi-fi oluyo kablosuz yok wi-fi olmuyo ve en önemlisi dokunmatikte gidiyo

      Sil
  10. Slm okulun verdiği bu tablet Iyi kötü birşekilde kullanışlı oldu ama bugün tekrar kendi kendine aktivasyon kodu ve şifre istedi ilk verdikleri zaman ki kodu şifreyi yazıyorum şimdi olmuyor neden bilmiyorum resetledim yani güç kaynağı ile ses tuşuna basarak yaptım ama bana verilen bilgileri yazıyorum olmuyor ne yapmam gerekiyor# " kullanıcı yada şifre hatalı lütfen tekrar deneyiniz" #yazıyor ne olur yardım edin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da guncelleme geldi kardes aktivasyon istiyo aktivite tusuna tikliyom etmiyo aktivite

      Sil
  11. Arkadaslar bilgisayara guncelleme geldi iki kere ikisindede aktivasyon istesi ilk aktivasyonu yaptim fakat ikinci aktivasyonu yapmadim bilen varsa yanitlaein

    YanıtlaSil
  12. Ne boktan bi tablet bu aktivasyon kabul etmiyor bununla ilgili kimse bilgi beremiyormu hayır madem bu kadar dandik bir tablet ndn dagıtıyorsunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maalesef özellikle bu aktivasyon sistemi çok sorunlu

      Sil
  13. Ben önceden kullanıcı aktivasyonunu yapmıştım ama ara sıra çıkıyo ve gidiyo şimdi yine geldi ama hiç gitmiyor nasıl yapaçağım yardım edin

    YanıtlaSil
  14. Ben önceden kullanıcı aktivasyonunu yapmıştım ama ara sıra çıkıyo ve gidiyo şimdi yine geldi ama hiç gitmiyor nasıl yapaçağım yardım edin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Knk bana da olsu 2kere ilkinde yaptim aktivasyonu 2cide akticaayon tusuna tiklanmiyo

      Sil
    2. Halla halla benim hala ayni aktivasyon tusuna tiklanmiyo ya servise goturcem yada siste. Musait degildir yukarda oyle yaziyo nasip kismet

      Sil
  15. Tikliyorum tusa ama olmuyo allahim yardim et hadi bb bilen yorumlasin yada vestel soruma cevap ver

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı hata bende de var çok saçma sürekli sürekli aktivasyon bir kere yazsak olur

      Sil
    2. Benim arkadaşın düzelmesi 1hafta sonra bugün dedi sanırım sistem musait değilmiş bende perşembe gününe kadar beklucem bide sorun cozuldukten sonra arkadaşlar ayarlardan güncellemeleri kapatın bi daha karşılaşmaya nezman güncellense çıkıyo herkese tekrar iyi bayramlar

      Sil
    3. aktivasyonu yapmama nedenlerinden biri sistemdeki sıkıntılar olabilir. ara sıra denemek gerekir

      Sil
  16. formatlama işlemi yapılırken aynen anlattığınız şekilde son aşamasına kadar yaptık fakat en sonunda bir sorunla karşılaştık yazısı çıkıyor resetleyemiyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "sorunla karşılaştık" yazısı çıkıyorsa muhtemelen format dosyalarında sorun vardır servise gitmesi gerekir

      Sil
  17. Sorunlu saçma sapan bir şey. 10 dk anca bir siteye giriyor. işlemleri zor bela yapıyor. bildiğin hesap makinesi dağıtmışlar. tribüne oynamaktan başka bir şey değil. sinir hastası eder bu çocukları. kırmaya ramak kaldı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sene bu hatalarından döndüler ve aktivasyonsuz yaptılar bu seneki bilgisayarları. Aktivasyon işleri sıkıntılı ama şifre kullanıcı adı ve internete bağlı olduğundan emin olun.

      Sil
  18. merhaba ben aktivasyon yapamıyorum hatalaı diyor lütfen yardımcı olun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aktivasyon işi biraz sorunlu ama en önemlisi bir internete bağlı olup olmadığını kontrol eidn

      Sil
  19. ben herşeyi yaptın sonra düyo ki sıfırlırken bir hata oluştu tekrar deneyin ne yapabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yedekleme sistemi bozulmuştur. Servise gitmesi gerekir ya da kendi imkanlarınızla windows yükleme yapabilirsiniz belki.

      Sil
    2. Aynı sistemi yüklemesi lazım yoksa dokunmatik tuslarses ve wi-fi sorun oluyo

      Sil
  20. Bende bayağı denedim kod doğru internete de bağlıyım ama yanlış kod diyo lütfen yardım edin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kod yanlış diyorsa ya sistemde hata vardır ya da kod gerçekten yanlıştır. okulda arşivde vardır kodlar

      Sil
    2. Ilk verdiklerinde girdim acildi simdi format attim kodu giriyorum yanlis diyo benim anlamadigim sorunluysa neden boyle bir sistem yapiyosunuz bakin yenilerinde aktivasyonsuzda oluyo ya yapacaginiz isin

      Sil
  21. Hocam aktivasyon kodunu unuttuysak nereden alabiliriz . EBA'dan olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuldan alınabilir eğer okul arşivlemediyse kocaeli büyükşehir belediyesinden alınabilir.

      Sil
    2. En adam degistirebilirsin

      Sil
    3. nasıl değiştirebiliriz?

      Sil
  22. arkadaslar format atıp windows 10 yukledim driver yedek programıyla driver verebilecek varmı ayrıca android kurmak isteyenler phoenixos kursun çalışıyor

    YanıtlaSil
  23. faskerhat driver lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de yok erkan dilek. servislerde vardır ya da internette vestel vtab 10 driver aratınca çıkan yerlerde vardır belki

      Sil
  24. Tablet kendi kendine kapanıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçindeki bilgiler önemli değilse format atın bir de öyle bakın eğer yine oluyorsa güç devresi ya da batarya ile ilgili bir sorundur ve servise gitmesi gerekir.

      Sil
  25. Arkadaşlar aktivasyon şifresini giremeyenlere tabletinizin bozuk bir yeri varsa gönderin benimki önceden bozulmuştu zannettiğim ancak rakam tuşuna yanlışlıkla basmıştım gönderdim birkaç belki de 1 hafta sonra formatlı bir şekilde bana gönderdiler ve aktivasyon da yapılmıştı yani siz de deneyin aktivasyon şifresini yapıyorlar. Hemde Bedava

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeşim letopunu gotorudugun yer neresi yani istanbul mu istanbulsa soyle bende oraya gotuucem lutfen cevap ver

      Sil
  26. aktivasyon kodunu unuttum verilen kağıtta yok. format attıktan sonra yine aktivasyon kodunu istiyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet format sonrası şifre ister. Şifreyi okuldan ya da belediyeden alabilirsiniz

      Sil
  27. Arkadaşlar Bilgisayarı yerden yere vuracağım yardım edin beyler MDM Kontrol panelini Sıfırladıktan Sonrada gitmiyor Oyun Oynayamıyoruz bu ne? Yardımcı Olacak varsa Yanıtlasın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sıfırlayınca mdm gitmez. anca harici bir windows ile formatlama yapınca gider

      Sil
    2. Bu tabletin bios tuşu nedir

      Sil
  28. arkadaslar format atıp dokunmatik ve sensor driver sorunu yaşayanlar bunu bi denesin http://dosya.co/8hnoocrza5ti/Desktop.zip.html

    YanıtlaSil
  29. Beyeler windows güncelleme yaptı. 1 gün sonra baktım ekranda yazı çıkıyor yükleniyor sonra ekranda arka ışık belli oluyor ama ekran siyah oluyor.(Not:Güç tuşu ile ekran açılıp kapandığı belli oluyor

    YanıtlaSil
  30. tabletin driverını atabilir misiniz ?

    YanıtlaSil
  31. ben format attım açılmıyor kocaeli belediyesi yazıyo sonra açılmıyor

    YanıtlaSil
  32. Şifremi unuttum formatattigimda boş alanda ihtiyaç var diyo Şifremi unuttuğum için boş alan acamiyorum

    YanıtlaSil
  33. Akitvasyon kodumu bilmiyorum yardım plss

    YanıtlaSil
  34. kolay gelsin arkadaşlar elinde driver yedeği olan arkadaşlar varsa link atabilirler mi rica etsem henüz bu model için hiç bir veri bulunmuyor bende haricen win 10 yükledim yalnız sürücüleri ne yazık ki yok ilgilenirseniz çok sevinirim

    YanıtlaSil
  35. Driver yedeklerini paylaşabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  36. Acil yardım! vtab 1041 bios ayarlarindan windows 8.1 degistirip android sectim, hic acilmiyor artik, tepki bile vermiyor. Ne yapabilirim, çözümu ne olabilir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı sorun bende de şuan oldu ama ben o ayara dokunmadım . güç tuşuna basıyorum kırmızı ışık yanıyor klavyede mavi ışık yanıyor farenin ışığı yanıyor ama ekranda görüntü yok. BİOS u sıfırlamak gerek düzelmesi için tabletin içini de açtım fakat yapamadım. bios sıfırlamak için ne tuş ne jumper ne bir şey koymuşlar. vestel adi mal alırsan böyle elinde patlar :I bios sıfırlamayı bilen varsa lütfen yardımcı olsun

      Sil
    2. Emre Demir Çözümü bulduysan banada yardimci olursan sevinirim. Biri var tamir edebilirim diyor fakat aynı tabletten olması lazim onun biosunu yedekleyip acilmayan tablete yukluyor

      Sil
  37. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  38. arkadaşlar ben usb ile başlatıp windows 7 kurmak istedim ama başlamıyor. nasıl format atıp yeni sistem kurabilirim? komple aktivasyondan kurtulmak istiyorum.

    YanıtlaSil
  39. arkadaslar calisir sekilde sahibinden den bu urunu alacam donanımları yuksek diye burda yazilari okuyunca koktum şifre mifre bu sorunlar kalktimi almalıyım almamalıyım acaba ?

    YanıtlaSil
  40. Arkadaşlar bende aktivasiyon kodum var ama aktiv et'e basınca dönüp duruyo ve tekrar basıyorum tekrar dönüp duruyo yardim ici okur musunuz?

    YanıtlaSil
  41. V TAB 1041 drivers, V TAB 1041 sürüsüleri
    https://www.dosya.tc/server25/mam3w8/V_TAB_1041_13.04.2018_15-31-00.zip.html

    YanıtlaSil
  42. V TAB 1041 drivers, V TAB 1041 ses sürücüleri, V TAB 1041 drivers, V TAB 1041 ses sorunu, V TAB 1041 drivers, V TAB 1041 dokunmatik sorunu
    https://www.dosya.tc/server25/mam3w8/V_TAB_1041_13.04.2018_15-31-00.zip.html
    https://www.dosya.tc/server25/mam3w8/V_TAB_1041_13.04.2018_15-31-00.zip.html
    https://www.dosya.tc/server25/mam3w8/V_TAB_1041_13.04.2018_15-31-00.zip.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yardım edebilirmisiniz. bazı dosyaları çıkarmadı

      Sil
  43. V TAB 1041 drivers, V TAB 1041 ses sürücüleri, V TAB 1041 drivers, V TAB 1041 ses sorunu, V TAB 1041 drivers, V TAB 1041 dokunmatik sorunu
    http://www.mediafire.com/file/w1i7e7gdspgzdhe/V_TAB_1041_13.04.2018_15-31-00.zip

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. usta cok güzel paylasım olmus yanlız bazı sürücüler dosya.tc de acılmıyor. mediafire da paylasımınız da iptal olmuş. sürücüleri drive üzerinden paylasmanız mümkün mü

      Sil
  44. Allah razı olsun sizin sayen izde bilgisayar eski haline geldi

    YanıtlaSil
  45. Bios şifresi bilen varmı ? açılışta enter passaword diyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla benimkide aynı servise verdim açmak için 550tl istediler çözümünü bulursan söylermisin

      Sil
  46. Valla benimkide aynı servise verdim açmak için 550tl istediler çözümünü bulursan söylermisin

    YanıtlaSil
  47. Şu numarayı arayın adam güvenilir sağlamdır size yardımcı olur adı ferzande +905536135472

    YanıtlaSil
  48. merhaba harici bir windows kurdum fakat hala kocaeli yazisi kalkmadı yardımcı olabişir misiniz

    YanıtlaSil
  49. Klavyenin sağ tarafındaki backspace del enter gibi tusları calısmıyor. Bunun tamiri mümkün müdür? Ya da klavye satan var mı ? Almak isterim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Letgo da falan var. Bir de servise sormakta fayda var

      Sil
    2. servis 350tl fiyat veriyor.

      Sil
  50. Arkadaşlar sorunu devam edenler için paylaşıyorum https://drive.google.com/uc?id=1w7gzAKQp_Cv1LlTlfXr7SM_F-yZuhxNn&export=download

    bu linkten indireceğiniz iso dosyası ile sürücü yedekleme veya sürücü yüklemeye gerek kalmadan temiz kurulum yapabilirsiniz NTlite programı ile sürücüleri windows içerisine yükledim kurulum esnasında hepsi otomatik yükleniyor üstelik bir kere kurduktan sonra yine windowsun kurtarma ekranından herhangi bir usb diske ihtiyaç duymadan format atabilirsiniz yine sürücüler otomatik yüklenir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mdm aktivasyon ekranını kaldırıyor mu bu? usbden temiz format atılıyor mu?

      Sil
  51. belediyeden bağımsız temiz windows mu bu cunku blutootgh calışmıyo kocaeli mtb li de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. https://drive.google.com/uc?id=1w7gzAKQp_Cv1LlTlfXr7SM_F-yZuhxNn&export=download

      Bu iso dosyası ile temiz kurulum yapabilirsin

      Sil
    2. Bunu tablete indirip çalıştır mı diyeceğiz, nasıl yapacağız?

      Sil
    3. Hayır USB ile kurulum yapmayı bilmiyorsanız önce onu interrnette araştırın youtube da anlatılıyor, basit sizde yapabilirsiniz.

      Sil
  52. Arkadaşlar tabletini şarja koymuştum sarjtan çektim açmaya çalıştım fakat açılmadı çözümü var mıdır lütfen yardım edin

    YanıtlaSil
  53. tabletin bios açılış ekran resmini değiştirmek istiyorum. Bios yedeği aldım düzenlemeyi yaptım fakat yeni bios windows ortamında yüklenmiyor hata veriyor. yardımcı olabilecek var mı? Bu arada tableti recovey bölümü dahil silerek komple formatlayıp temiz win10 kurulumu yaptım. herşey sorunsuz çalışıyor, tek sorun biosun yüklenmemesi acaba ssd komple formatlandığı için güvenlikle alakalı sorundan kaynaklı hata olabilir mi?

    YanıtlaSil
  54. merahaba arkadaşlar v tab 1041 im var tüm driverler yüklü ama dokunmatik driver yok nerden bulabilirim?
    birde tablet açılana kadar neden sağ tarafa dönüyor bu boot kurtarma ve windows kurulum ekranlarinda oluyor nedeni nedir sizce bazi tablet pc lerde aynisi oluyordu bazilarinda ise normal bir bilgisayarda olduğu gibi yatay ekran

    YanıtlaSil
  55. Merhaba lütfen yardımcı olun ben aktivasyon kodumu şifremi biliyorum ama girmiyor neden ve ne yapabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba aynı sorun bende de var birkaç gündür acaba nasıl bir çözüm ürettiniz

      Sil
  56. Konu eski olabilir ama benim gibi Google ile arayp gelenler için belki faydası olacaktır bu video. Format nasıl atılır, bütün driverlar eksiksiz ve nasıl kurulacağına dair bilgiler hepsi bu videoda anlatılmış. Umarım size de faydası olacaktır.

    https://www.youtube.com/watch?v=J34Jb6XY7vw

    YanıtlaSil
  57. Acil V Tab 1041 dokunmatik ve kamera driveri lazim lutfen birisiyedek alıp link acabilir mi eba-zoom hicbirini kullanamiyorum

    YanıtlaSil
  58. Aktivasyon kodunu unuttum ne yapabilirim?

    YanıtlaSil