7 Ocak 2014 Salı

Mobogenie kaldırma ve program hakkında bilgilendirme

Spam içeren e-postalardan, bazı internet sitelerindeki aldatıcı reklamlardan, bazı ücretsiz programların içinden çıkıp yüklenen yani kısacası siz farkında olmadan yüklüyorsunuz ve başlangıçta, internet tarayıcılarında bir virüs gibi karşınıza çıkıp sizi rahatsız edebiliyor. Üreticisi bu programı yaygınlaştırmak için her türlü kuralsızlığı deniyor sanırım. Fakat bu program bir virüs değildir.


Mobogenie Nedir?
Ama kontrollü olarak kullanmak isterseniz, Android işletim sistemli taşınabilir cihazlarınızdaki özellikle cep telefonlarınızdaki adres bilgilerini, mesajları ve programları yedekleyebilirsiniz ve daha bir çok veriye ulaşabilirsiniz. Programla ilgili daha detaylı bilgiyi http://www.tamindir.com/mobogenie/ adresinden edinebilirsiniz. Ama isteğiniz dışında yüklenmiş ve sizi rahatsız ediyorsa;

Mobegenie programını kaldırmak için;

Denetim Masası'ndan Program ekle/kaldır ya da Başlat Menüsü'nden Varsayılan Programlar seçildikten sonra açılan pencereden Programlar ve Özellikler seçilir. Listede Mobogenie programı bulunup kaldırma seçeneğinden kaldırılır.

2 yorum:

  1. Sen onu gel benişm külahıma anlat. Mobogenie casus yazılımdır. En kritik bilgileri sessiz ve derinden, tereyağından kıl çeker gibi ruhun bile hissetmeden işini çok güzel yapabilen bir proğram. Kameran kapalı iken bile seni kayıt altına alır........Sevgilerle.

    YanıtlaSil
  2. Birşeyler eklemeyi unutmuşum. İsteğiniz dışında yüklenmiş ve sizi rahatsız ediyorsa; ........... İşte bu cümlede herşey var. Cep telefonlarını dinlemede çok iyidir. Tek hatası var. O da cep telefonundan bağlantıyı kurarken ekrana düşen yazı. :) Uzak pc bağlantı yapılıyor....... bu şekilde ekranda yazı çıkıyor.

    YanıtlaSil