16 Şubat 2017 Perşembe

Efsane telefon Nokia 3310 geri dönüyor

2000 yılında satışa sunulduktan sonra o zamanların en güzide telefonlarından olan ve şu ana kadar 180 milyon adet satıldığı söylenen efsane telefon Nokia 3310 telefon piyasasına geri dönecekmiş.
Bir zamanların yaşlısı genci tüm kullanıcılarına yılan oyununu oynatan ve sağlamlığı ile de efsane olan telefon Nokia 3310 internetteki duyumlara göre piyasaya bazı özellikleri ve tasarımı değişerek yeniden piyasaya sürülecekmiş. Bu haberi yapan kaynakların sağlam kaynaklar olduğu da belirtiliyor. Muhtemelen tasarımı aşağıdaki resimdeki gibi olacak telefon ana hatları ile 3310 tasarımından uzaklaşmamış.

Özellikle akıllı telefon kullanıcıları olarak bizler bu telefon ne işe yarayacak diyebiliriz ama hala bu tür tuşlu telefon kullananlar azımsanmayacak derecede mevcut çünkü işlerine o yarıyor. Iphone ve Samsung telefonların son 10 yıldaki başarısından çöküşe geçen Nokia artık dirilmek istiyor ve bu telefonla da bir prestij arayışına girmiş olabilir. Android telefonlarını da çıkarmaya başlayan Nokia bakalım eski günlerine dönecek mi? Eski günler demişken yılan oyunu ile ilgili bir "gif" paylaşımı yaparak biraz nostalji yaşatayım sizlere.


Yeni Nokia 3310 ile ilgili bir video

Bir de böyle bir görüntü var internette ama bu görüntü konusunda çok gerçekçi söylemler yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder