21 Mart 2015 Cumartesi

Facebook'ta fotoğraflara çıkartma (sticker) ekleme özelliği


Geçtiğimiz günlerde Facebook yeni bir uygulamasını duyurdu. Bu uygulama mobil cihazlarda Facebook uygulamasını kullanarak fotoğraf yükleyen kullanıcıları ilgilendiriyor. 





Daha önceleri yorumlara çıkartma ekleme özelliğini ekleyen Facebook bu sefer cicili bicili fotoğraflar elde etmek isteyenler için renkli, sevimli karakter ve çizimlerin bulunduğu çıkartmaları fotoğrafın herhangi bir yerine ekleme imkanı tanıyor.

Bu özellik Android ve iOS işletim sistemli mobil cihazlardaki Facebook uygulamasında geçerlidir. Facebook uygulamasından girip cihazından fotoğraf yüklediğiniz zaman fotoğrafın alt kısmında çıkartma eklemek için yandaki fotoğrafta kırmızı ok ile gösterilen bir simge mevcut durumdadır. Bu simgeye tıkladıktan sonra istediğiniz çıkartmayı seçip fotoğraf üzerine sürükleyerek fotoğrafta istediğiniz yere bırakabiliyorsunuz. İşte bu şekilde cicili bicili fotoğraflar elde etmek mümkün oluyor. Örnek fotoğrafları da aşağıdaki resimlerden görebilirsiniz. Eğer cihazınızda Facebook uygulaması var ve bu özelliği kullanamıyor ya da göremediyseniz o zaman Facebook uygulamasını güncellemeniz gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder