2 Nisan 2015 Perşembe

Google haritalarda Pac-Man oynayın

Google gün geçmiyor ki başka bir sürpriz ile bizi şaşırtmasın. Bu sefer ki sürprizi ise efsane ve nostalji olan atari oyunu Pac-man. Bu oyunu haritalar yani Google Maps uygulamasına gömen Google bu sayede belirli şehirlerin sokaklarında Pac-Man oyunu oynamanızı sağlıyor.


Pac-Man labirent içindeki kurabiyeleri yiyerek ilerleyen ve onu takip eden öle gibi yaratıklardan kaçarak canını kurtarmaya çalışan sevimli bir karakterdir. Bu oyunu Google Maps'teki sokaklara yansıtınca daha da eğlenceli bir hal almış gibi görünüyor.

Oyunu oynamak için ;
https://www.google.com/maps/@37.0625,-95.677068,4z adresine tıklayın ve ardından aşağıdaki resimde gördüğünüz yerdeki Pac-Man simgesine tıklayın.

Eğer haritada o bölgede Pac-Man oynanamıyorsa aşağıdaki gibi çıkan uyarıda kendimi Şanslı Hissediyorum yazan yere tıklayın ve o otomatik olarak Pac-Man oyununu açsın.
Bu hizmet muhtemelen kısa bir süreliğine yayında olacak. Sonradan bu yazıyı görüp oyunu oynamak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.
http://www.tokoyun.com/pacman-dunyasi.html

2 yorum:

  1. Virus zannettim nasıl kaldırılacak onuda söyleyin bari..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaldırılacak bir durum yok haritada PAc-Man simgesi çıkıyorsa tıklayıp oynuyorsunuz ama sizde srürekli çıkıyorsa o zaman başka bir durum söz konusu

      Sil