15 Kasım 2013 Cuma

RegClean Pro Sorunu


Yine kaş yaparken göz çıkartan bir sorun çıktı son zamanlarda. Ücretsiz programları yüklerken bir de yanında bonusu olan çeşitli programlardan biri de RegClean Pro
Bu program yüklendikten sonra bilgisayar her açılışta otomatik olarak çalışıyor ve tarama yapıyor sonra da tarama sonucunu gösterip "düzeltilmesi gereken sorunlar var" deyip satın almanızı istiyor. Yani sizi sıkıştırıyor, telaşlandırıyor ve ürünü satın almanızı istiyor. Bu program bir virüs ya da malware değil bir güvenlik programıdır. Bu şekilde sadece reklamını yapıyor ama bu durum sizi rahatsız ediyorsa ki ediyordur çünkü her seferinde çalışıyor ve karşınıza çıkıyor.


Bu sorunu gidermek için "taramayı durdur" butonuna tıklayın ve ayarlardan "başlangıçta her zaman tarama yap" seçeneğinin işaretini kaldırın ve "uygula" butonuna basın.
Eğer tamamen kaldırmak istiyorsanız "denetim masası" ya da "varsayılan programlar"dan programı bulup uninstall işlemini yani kaldırma işlemini gerçekleştirin. Ya da başlat menüsünde "Regclean Pro Programını Kaldır" seçeneğini tıklayın.



2 yorum:

  1. aga kaldırıyorum tekrar kendi kendine yükleniyo

    YanıtlaSil
  2. Mustafa arkadaşım olay şu: bilgisayarıma Yerel disk c ye gir orda program files var ona gir giardikten sonra en altlarda Regcleanpro var ordaya ordalarada araştır RGUI mı yazıyo yoksa regcleanunııstall var ona gir reklamları kapat kaldır de kaldırırsın ben yaptım birdaha asla gelmedi dene başaracaksın

    YanıtlaSil